E-bike design Spark Go

Design

De Spark Go is uitgevoerd in een stijlvolle matzwarte kleur en heeft een lage instap. De trap-ondersteuning is via het digitale display eenvoudig in te stellen. De elektrische fiets is uitgerust met een robuuste rotatie-sensor. De elektrische fiets is zorgvuldig afgewerkt. De kabels zijn weggewerkt in het frame. Het aluminium frame maakt de e-bike lichter en is daardoor ook prima te gebruiken zonder trapondersteuning. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een dichte kettingkast, heeft deze elektrische fiets nauwelijks onderhoud nodig. Deze elektrische fiets is een echte allrounder, geschikt voor zowel lange als korte afstanden, in iedere situatie of bij ieder weertype.

Shimano Nexus 7

Zeven naafversnellingen van Shimano van hoge kwaliteit, die nauwelijks tot geen onderhoud vragen. Door het gebruik van deze naafversnellingen heeft de elektrische fiets een dichte kettingkast, zodat uw kleding en de bewegende delen optimaal beschermd zijn.

E-bike Shimano Nexus 7

Li-ion accu met slot

Voor onze elektrische fietsen vinden we de actieradius erg belangrijk. Daarom is deze elektrische fiets uitgerust met een zeer grote capaciteit accu van 468 Wh (36V, 13 Ah) en heeft een actieradius tot 150 kilometer. Daarbij heeft hij een zeer lange levensduur. De accu is uitneembaar, heeft een geïntegreerd achterlicht en wordt beveiligd met een geïntegreerd slot.

Kleine voorwielmotor

Deze 250W motor geeft een krachtige ondersteuning in iedere situatie. Voor deze e-bike is de meest  krachtige motor gebruikt (40Nm) en biedt zo goede ondersteuning bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen een helling op. Omdat de motor in het voorwiel is geplaatst, kunnen we gebruik maken van een naafversnelling. Hierdoor heeft de e-bike weinig onderhoud nodig en kan een dichte kettingkast worden gebruikt.

E-bike kleine voorwielmotor
E-bike Led display met 5 niveaus

Led display met 5 niveaus

Het zeer eenvoudig te bedienen paneel biedt vijf niveaus voor trapondersteuning. Op het digitale scherm is o.a. de snelheid, status accu, trip-afstand en totale afstand af te lezen. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is wettelijk bepaald.

CST Sensamo

Deze Sensamo antilek banden hebben een extra geweven laag, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor elektrische fietsen. De extra versteviging zorgt ervoor dat de zijwanden niet kapot gaan. De erg lage rolweerstand zorgt voor een grotere actieradius. En natuurlijk zorgt de fiber anti-leklaag ervoor dat u niet met een lekke band komt te staan.

E-bike fietsband CST Sensamo | Spark Evo
E-bike AXA Defender ringslot

Axa Defender ringslot

Het is belangrijk een elektrische fiets goed te beveiligen. Daarom zijn onze e-bikes standaard uitgerust met een gehard stalen ringslot van Axa. Dit slot heeft het ART-2-certificaat. Hierdoor is de elektrische fiets ook goed tegen diefstal te verzekeren. Dit slot is ook te gebruiken met de Axa insteekketting. Met deze insteekketting is de e-bike aan iets vast te zetten. Hierdoor is de e-bike minder interessant voor diefstal.

Draaigreepschakeling

Voor extra gebruiksgemak hebben onze elektrische fietsen een draaigripschakelaar van Shimano. Dit is een in het handvat geïntegreerde versnellingsschakelaar. Het veranderen van een versnelling gebeurt door het draaien van het handvat.

E-bike draaigreepschakeling

Volledige specificaties Spark Go!

Sensor Rotatie
Bereik 70-150 km (verbruik stand 5: 100 Wh / 14 km)
Accu type Li-ion 13Ah (468Wh)
Uitneembare accu
Oplaadtijd 6 uur
Anti-lek banden
Ondersteuningsniveaus 5 + 0 en loopstand
Motor 40 Nm, 250 Watt (36V), brushless
Versnelling Shimano Nexus 7 (NX-7)
LED display
Draaigreepschakeling   (Shimano)
Verende voorvork   (SR Suntour)
Verende zadelpen   (Promax)
Ergonomisch design
Verstelbaar stuur
Zadel Selle Royal Hertz
Led verlichting voor/achter
Remmen Voor: Shimano V-brake Achter: Shimano rollerbrake
Gewicht 22 kg (excl. accu)
Wielmaat 28″
Frame Aluminium
Framematen (cm) 50
Slot ART** gekeurd
CE gekeurd   (volgens norm EN 15194)
Veiligheid gekeurd   (volgens norm EN 14764)
Velgen Dubbel aluminium
Maximaal belasting 125 kg

E-bikez in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een proefrit in. U bepaalt de datum
en locatie. Maak een proefrit in uw eigen omgeving!

Heb je een vraag en wil je direct antwoord?

Bel mij terug E-mail ons

e-bikez logo diap