Design

De NeXt is uitgevoerd in stijlvol storm-grey. Het robuuste unisex aluminium frame biedt veel stabiliteit en is toch erg wendbaar. De ondersteuning is via het digitale display eenvoudig in te stellen. De elektrische fiets is afgewerkt met high-end componenten, zoals hydraulische schijfremmen en een NUVINCI-naaf waarmee je traploos kunt schakelen. Deze elektrische fiets is voorzien van een krachtige middenmotor (90 Nm) en is uitgerust met met rotatie, snelheid en kracht-sensor. Hierdoor rijdt de elektrische fiets erg comfortabel. Deze elektrische fiets biedt indien gewenst veel kracht, maar is toch fluisterstil. De e-bike NeXt is ook goed te gebruiken zonder trapondersteuning.NuVinci-330 Nfinity

De e-bike ‘NeXt’ beschikt over een NuVinci 330 naaf met Nfinity C3 draaigreep, hierdoor is schakelen traploos en zeer soepel. Er is vrijwel geen kracht nodig voor het schakelen bij het handvat, daarnaast kun je oneindig schakelen van licht tot zwaar. De NuVinvi naaf is vrijwel geheel onderhoudsvrij. Door het gebruik van een dichte kettingkast, zijn uw kleding en de bewegende delen optimaal beschermd.

Li-ion accu met slot

Onze elektrische fietsen zijn standaard uitgerust met een grote capaciteit van 468 Wh (36V, 13Ah). Deze accu heeft bij de e-bike ‘NeXt’ een actieradius tot 120 kilometer. De accu is uitneembaar en wordt beveiligd met een geïntegreerd slot. In de accu is ook een achterlicht geïntegreerd.

Optioneel is een accu van 16 Ah (576 Wh), waarmee de actieradius 15% groter wordt. Deze hight-capacity accu heeft een meerprijs van €100,-

Krachtige middenmotor

Voor de e-bike ‘NeXt’ gebruiken we een krachtige midden-motor die indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning kan bieden. Dit is ideaal bij stevige tegenwind of tegen steile hellingen op. Deze krachtige motor bezit de nieuwste technologie waardoor hij maximaal presteert (90Nm), maar is tegelijk toch fluisterstil. Omdat de motor in het midden is geplaatst, fietst deze elektrische fiets zeer stabiel. Doordat de e-bike NeXt is uitgerust met een krachtsensor, rotatiesensor en snelheidssensor heeft de ‘NeXt’ een heel natuurlijke fietservaring.

E-bike krachtige middenmotor
E-bike digitaal display met 5 niveaus

Digitaal display met 5 niveaus

Het eenvoudig te bedienen paneel biedt 5 niveaus voor trapondersteuning, loopstand (5 km/u) en nulfunctie (rijden zonder ondersteuning met het display aan). Op het digitale middendisplay is verder informatie over de snelheid, afstand en het accugebruik af te lezen. Het bedieningspaneel zit naast het handvat. Hierdoor kunt u de elektrische fiets bedienen met uw handen aan het stuur.

CST Platinum Performance

Voor deze elektrische fiets gebruiken we de high-end banden van CST. De Platinum Performance banden onderscheiden zich op prestatie. Zo wordt bij deze banden een gewoven KEVLAR ® laag gebruikt voor de anti-lek functie, hierdoor is de zijwand ook extreem sterk en duurzaam. De middenlaag bestaat uit een onderdeel die de e-bike een lage rolweerstand geeft, daarom worden deze banden ook vaak gebruikt bij High-Speed e-bikes.

E-bike fietsbanden | CST Platinum Performance
E-bike Hydraulische schrijfremmen

Hydraulische schijfremmen

Wij gebruiken voor de elektrische fiets ‘NeXt’ hydraulische schijfremmen (voor en achter / Tektro HD M290). Door het gebruik van hydraulische schijfremmen kan er zeer gedoseerd van matig tot zeer krachtig worden geremd. Om te remmen met de Tektro HD M290 schijfrem is weinig kracht nodig om toch stevig te kunnen remmen, dit kan bijvoorbeeld al met 1 vinger op de remhendel.

Nfinity C3 (traploos)

Schakelen met de NuVinci C3 heeft een hele andere beleving dan schakelen met een naafversnelling met (interne) tandwielen, zoals een Shimano NEXUS naaf. Doordat schakelen geheel traploos is zijn er oneindig veel standen en gaat dit net zo soepel, als bijvoorbeeld het draaien aan een radioknop.

schakelaar

Volledige specificaties Next

Sensor Trapkracht, rotatie en snelheid
Bereik 60-120 km (verbruik stand 5: 100 Wh / 12,5 km)
Accu type Li-ion 13Ah (468 Wh) / optie: 16,5Ah (594 Wh)
Trapkracht-sensor
Oplaadtijd 6 uur
Anti-lek banden
Ondersteuningsniveaus 5 + loopstand
Motor Midden, 90Nm, 250 Watt (36V), 100% vrijloop
Versnelling NuVinci-330 (traploos schakelen)
Digitaal display
Draaigreepschakeling   (Nfinity C3 / traploos)
Verende voorvork
Verende zadelpen   (Satori)
Ergonomisch design
Verstelbaar stuur   (Satori)
Zadel Hertz 3D Skin-gel
Led verlichting voor/achter   (AXA voor en Spanninga in accu)
Remmen Hydraulische schijfremmen (voor + achter)
Gewicht 24 kg (excl. accu)
Wielmaat 28″
Frame Aluminium
Framemaat 50
Slot Axa Defender ringslot ART** (insteekketting optioneel)
CE gekeurd   (volgens norm EN 15194)
Veiligheid gekeurd   (volgens norm EN 14764)
Velgen Dubbel aluminium
Maximaal belasting 125 kg

E-bikez in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een proefrit in. U bepaalt de datum
en locatie. Maak een proefrit in uw eigen omgeving!

Heb je een vraag en wil je direct antwoord?

Bel mij terug E-mail ons