Beste Garantie en service

Beste prijs/kwaliteit

 Testwinnaar 2014 t/m 2017

  100% klanttevredenheid

  Transparant en persoonlijk

Over E-bikez

E-bikez is een Nederlands elektrische fietsmerk. Sinds 2011 ontwerpen de oprichters Henk en Sander kwalitatief hoogstaande elektrische fietsen tegen een scherpe prijs. 

Over de oprichters

Oprichters Sander Kieboom (rechts) en Henk van Roekel (links) kennen elkaar sinds hun jeugd en delen hun interesse voor techniek, mobiliteit en duurzaamheid. De elektrische fiets ervaren zij als hèt slimme en duurzame vervoersmiddel van nu.

Zij zien de elektrische fiets als een schoon, snel en goedkoop alternatief voor korte ritten die nu nog vaak door de auto of openbaar vervoer worden gemaakt. Steeds meer werknemers verkiezen een elektrische fiets boven de auto of ov. De e-bike heeft al wel een vaste plaats gekregen in ons straatbeeld, maar is nog niet door iedereen ‘ontdekt’.   

Oprichters E-bikez Henk en Sander

Onze missie: hoge kwaliteit e-bikes ontwerpen en leveren voor een aantrekkelijke prijs met een zeer klantgerichte aftersales.

Henk: “Onze elektrische fietsen bestaan uit 100% kwaliteitsonderdelen, waardoor we een betrouwbare en robuuste elektrische fiets kunnen garanderen.”

Sander: “Wij zijn altijd op zoek naar onderdelen waarbij de prijs/kwaliteit goed in balans is, hierdoor kunnen we zeer degelijke en betaalbare elektrische fietsen op de markt zetten. Wij kunnen onze prijzen zeer scherp houden, omdat we direct aan onze klanten leveren. Onze service op locatie wordt daarbij enorm gewaardeerd en maakt het plaatje compleet.”

Waarom E-bikez

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is bij E-bikez erg belangrijk. Sander: “Als iemand bij ons een elektrische fiets bestelt nemen we altijd eerst nog even persoonlijk contact op om de bestelling goed door te lopen. Een elektrische fiets schaf je niet dagelijks aan en je wilt dat deze goed past bij jou wensen zodat je hier optimaal van kan genieten.”

“Veel klanten kennen we dan ook persoonlijk en we vinden het altijd erg leuk om achteraf van klanten te horen dat ze veel plezier hebben van de fiets.” Daar doen we het voor!” vult Henk aan. Maar als mensen niet tevreden zijn horen we dat ook graag. We proberen er dan alles aan te doen om dit op te lossen. Via de reviews kunnen onze klanten laten weten wat ze van onze service en onze fietsen vinden. Het is altijd mooi om te zien dat een klant die eerst niet zo tevreden was, door onze snelle en adequate klantenservice later een van onze grootste ambassadeurs wordt! Blader gerust eens door de reviews en oordeel zelf.

Service
Eén van de belangrijkste aspecten van E-bikez elektrische fietsen is de service. Onze klantenreviews hebben een gemiddelde score van een 9,3 voor onze fietsen en service. Lees hier de ervaringen van onze klanten. Ook zijn onze garantievoorwaarden door het keurmerk ”certimark” beoordeeld met de maximale 5 sterren. Hiermee hebben wij de beste garantievoorwaarden van bijna 60 elektrische fietsmerken in Nederland!

Wij staan altijd open voor uw mening en suggesties. Heeft u een idee hoe wij onze service nog beter kunnen maken? Neem dan hier contact met ons op.

Daarom E-bikez!

  • Persoonlijke benadering
  • Een gratis proefrit aan huis of op locatie (geheel vrijblijvend)
  • 14 dagen bedenktijd (geen reden nodig voor gratis retour, de fiets mag gewoon gebruikt worden)
  • Servicebeurt(en) aan huis of werk
  • Garantie aan huis (100% kosteloos)
  • Bij afname van een servicebeurt krijgt u extra garantie, 6 jaar op het frame en 3 jaar garantie op het elektrische deel (incl. motor en accu)

Hoofdlocatie E-bikez en testcentrum

Het kantoor van E-bikez is gevestigd in een monumentaal pand aan de Laan van Chartroise in Utrecht. In het monumentale pand “Hof van Chartreuse” van het voormalige Kartuizer klooster is ook het testcentrum te vinden.

Het klooster is gelegen nabij het centrum van Utrecht en is omgeven door schitterende tuinen ten grootte van 5000 m². Het klooster stamt af uit de middeleeuwen en heeft door de eeuwen heen verschillende doeleinden gekend. Hier kunt u in alle rust een kijkje komen nemen en u laten adviseren over welke elektrische fiets het beste bij u past. U wordt ontvangen met koffie en/of thee en kunt op uw gemak een proefrit maken in de omgeving. We hebben een mooie route voor u uitgestippeld zodat u de elektrische fiets goed kunt uitproberen.

U kunt op de bonnefooi bij ons langskomen maar liever hebben we dat u een afspraak maakt zodat we de tijd voor u kunnen nemen. U kunt hier een afspraak inplannen of ons bellen voor een afspraak.

Woont of bent u in het noorden van het land dan kunt u een proefrit maken bij Klaas de Vries in Noordhorn (Groningen).

Winnaar fietstest

De elektrische fietsen van E-bikez hebben door de jaren heen al veel prijzen gewonnen en daar zijn de oprichters Henk en Sander erg trots op! Henk: “Onze elektrische fietsen bestaan uit 100% kwaliteitsonderdelen, waardoor we een betrouwbare en robuuste elektrische fiets kunnen garanderen. ” Sander: “Wij zijn altijd op zoek naar onderdelen waarbij de prijs/kwaliteit goed in balans is, hierdoor kunnen we zeer degelijke en betaalbare elektrische fietsen op de markt zetten. Wij kunnen onze prijzen zeer scherp houden, omdat we direct aan onze klanten leveren.”

Hieronder een overzicht van de fietsen die de afgelopen jaren in de prijzen zijn gevallen:

Winnaar Fietstest 2017

Winnaar elektrische fietsen test 2017

Onze nieuwe e-bike NeXt is voor het eerst getest en direct winnaar in de prijs/kwaliteit categorie €2000 t/m €2499. De NeXt is normaal €1999, maar met een accu-upgrade (verkooprijs incl. accu upgrade €2149), wint de fiets zelfs een categorie hoger! Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux.

Winnaar fietstest 2017 - 1500-1999

Winnaar elektrische fietsen test 2017

De Spark evo is ook dit jaar winnaar in de prijs/kwaliteit categorie €1500 t/m €1999. Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux.

Winnaar fietstest 2016

Winnaar elektrische fietsen test 2016

De Spark evo is winnaar in de prijs/kwaliteit categorie €1500 t/m €1999. Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux. Lees hier de testuitslag.

Winnaar fietstest 2016

Winnaar elektrische fietsen test 2016

Ook ons instapmodel de Spark Go is dit jaar winnaar prijs/kwaliteit in de categorie €1000 t/m €1499. Lees hier de testuitslag.

Winnaar Nationale E-bike test 2015

De nationale e-bike test uitgevoerd door de Fietsersbond en Consumentenbond in samenwerking met De Telegraaf, wijst uit dat het met de prijs-kwaliteit verhouding wel goed zit. In de categorie ‘E-bikes tot €1999,-’ kwam de voordeligste e-bike uit de test, de Spark ONE (€1499,-) als winnaar uit de bus. Lees hier de hoogtepunten uit de nationale e-bike test 2015, klik hier voor de hele fietstest.

Nationale fietstest

Winnaar elektrische fietsen test 2014

De Spark ONE is als beste getest tot €1499,- door elektrischefietsen.com, het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux. Lees hier beknopt de testuitslag, voor de hele elektrische fiets test klik hier.

Elektrische fietsen van e-bikez showroom en testcentrum Utrecht

Vrienden van E-bikez

Heeft u voor een elektrische fiets van E-bikez gekozen? Uw mening en ervaring met E-bikez helpt ons, om onze service en producten nog beter te maken. Door het delen van uw ervaring helpt u ook andere e-bikers bij hun keuze. U kunt via de Feedback Company uw review achter laten en kunt daarnaast ook een vriend van E-bikez worden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en hoe u hieraan kunt deelnemen.

E-bikez in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een proefrit in. U bepaalt de datum
en locatie. Maak een proefrit in uw eigen omgeving!

Heb je een vraag en wil je direct antwoord?

Bel mij terug E-mail ons