Op de elektrische fiets naar het werk

Op de elektrische fiets naar het werk vermindert stress

De afgelopen dagen is de lente echt begonnen! Alles begint weer te groeien en te bloeien en we kunnen weer lekker naar buiten de natuur in. En wat is er lekkerder dan een relaxt stukje door de natuur fietsen? Of wat dacht u van de files vermijden en lekker op de fiets naar u werk? Benut uw woon-werkverkeer voor uw dagelijkse portie beweging. Een half uur fietsen per dag geeft uw gezondheid een boost. En wist u dat fietsen helpt tegen stress en u blijer maakt? Genoeg redenen om die auto te laten staan dus!

Geluksgevoel
Fietsen is een goede manier om stress tegen te gaan, vooral als je een druk leven hebt. Het houdt zelfs depressies buiten de deur. Door te fietsen maak je stoffen als endorfine en serotonine aan, die een geluksgevoel geven. Dat deze stoffen worden aangemaakt bij hardlopen was al bekend, maar fietsen kan hetzelfde effect geven.

Lekker naar buiten
Ook buitenlucht zorgt voor ontspanning. De waarde van een dagelijks fietstochtje naar je werk heeft dus enorm veel voordelen. Wil je niet helemaal bezweet aankomen op je werk? Kies voor een elektrische fiets!

Spark evo transporter
Kies bijvoorbeeld voor de Spark evo transporter. Deze elektrische fiets heeft een krachtige middenmotor en kost €1949. De ondersteuning is via het digitale display eenvoudig in te stellen. De kabels zijn netjes weggewerkt in het frame. Het frame is gemaakt van aluminium waardoor deze e-bike heel licht is en ook prima te gebruiken is zonder trapondersteuning. De Spark evo is uitgerust met rotatie, snelheid en kracht-sensor. Hierdoor rijdt de elektrische fiets zeer comfortabel. De elektrische fiets Spark evo kan matige tot zeer krachtige ondersteuning bieden waardoor je nooit bezweet op het werk aankomt. Benieuwd naar deze fiets? U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een proefrit en deze fiets zelf ervaren.

Proefrit maken
U kunt de Spark evo testen op elk gewenste locatie, zoals bij u thuis, vereniging of op het werk. U kunt hier een afspraak aanvragen. U ontvangt een bevestiging van de afspraak. Wij komen op de afgesproken tijd en plaats bij u langs met de fiets. Onze adviseur stelt de fiets af op uw hoogte zodat u veilig een rondje kunt maken. Bent u enthousiast dan kunt u direct een fiets bestellen via het bestelformulier of deze online invullen. Wilt u hier liever nog even over nadenken? Geen punt! De proefrit is vrijblijvend. We willen u niks opdringen maar hopen uiteraard dat u net zo enthousiast bent over onze fietsen als wij.

Proefrit op zaterdag
Vanaf april tot en met september verzorgen wij ook op zaterdag proefritten aan huis in de randstad en in de provincies: Utrecht, Flevoland en Gelderland. Houdt u er rekening mee dat er een beperkt aantal ritten beschikbaar zijn voor de zaterdag.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *