Winnaar Spark Evo e-bike test 2017

Elektrische fiets Spark evo ook dit jaar in de prijzen

Ook dit jaar is de Spark evo door het testpanel van elektrischefietsen.com als beste getest op prijs/kwaliteit in de categorie €1500 tot en met €1999. Over de ondersteuning schreef het testpanel; “Een heerlijke en krachtige ondersteuning. Vijf ondersteuningsstanden en 8 normale versnellingen.”

De Spark evo scoorde een 9,5 op prijs/kwaliteit en kreeg daarnaast ook nog eens een overall score van 9! Volgens de jury is de Spark evo een mooie fiets voor het oog, heeft de e-bike een krachtige ondersteuning en is alles netjes afgewerkt. Daarnaast heeft de fiets volgens de jury een helder en duidelijk display. De jury sluit haar beoordeling af met; “Een mooie en complete e-bike.”

Het testpanel van elektrischefietsen.com bestaat uit ervaren en minder ervaren elektrische fietsers. Op de website van elektrische fietsen.com stellen ze zich voor. Zo maakt Gerda (47) in het weekend graag fietstochten door de Utrechtse Heuvelrug en  is Maik (36) een sportief persoon die soms mee doet met triatlons. Zita (25) is totaal onbekend met de elektrische fiets en daarom juist een ideaal testlid.

De Spark evo is te koop vanaf € 1799,-

Lees de gehele testuitslag van de Spark evo op elektrischefietsen.com.