Winnaar Next e-bike test 2017

E-bike NeXt in de prijzen bij de e-bike test 2017

De nieuwe e-bike NeXt is voor het eerst getest en is als winnaar uit de bus gekomen in de prijs/kwaliteit categorie €2000 tot en met €2499 in de jaarlijkse elektrische fietstest van elektrischefietsen.com.

De NeXt scoorde een 9,5 op prijs/kwaliteit en kreeg een overall score van 8,5. De jury omschreef de Next als volgt: “Een mooie fiets met kwalitatief goede onderdelen. Ziet er netjes uit en fietst comfortabel. Het stuur is makkelijk te verstellen. Prettige ondersteuning en comfortabele zithouding.”

Elektrischefietsen.com is het grootste online platform over elektrische fietsen van Nederland. Ieder jaar probeert een gevarieerd testpanel uitvoerig diverse e-bikes uit. De modellen zijn ingedeeld in zes verschillende prijscategorieën. Er is door het testpanel onder andere gekeken naar: rijeigenschappen, comfort, gebruik van onderdelen, de bediening, de zithouding en extra functionaliteiten.

De plus- en minpunten zijn bij ieder model duidelijk weergegeven. In iedere prijscategorie is een winnaar prijs/kwaliteit verhouding en een winnaar overall score.

Lees de gehele testuitslag van de NeXt op elektrischefietsen.com