Nationale Fietstest 2018

Beste e-bikes uit de Nationale Fietstest 2018!

Afgelopen zaterdag heeft de Telegraaf de resultaten bekend gemaakt van de Nationale Fietstest 2018. De e-bikes zijn getest door ervaren fietsers samen met de Consumentenbond. Onder de beste elektrische fietsen kwamen de Spark One en E-bikez Next als eenvan de beste fietsen uit de test!

In categorie 1: voorwielmotor lage instap met rotatiesensor kwam de Spark One op de derde plaats terecht met een 7,1 als eindcijfer. “Prima rijdende fiets met goede ondersteuning” was de conclusie. De beste fiets in deze categorie kreeg een 7,5 van de jury. Bekijk hier de testresultaten. 

In categorie 2: middenmotor lage instap met versnellingsnaaf kreeg de Next een mooie tweede plaats waar vooral de scherpe prijs en goede kwaliteit de jury opviel. De Next kreeg als eindcijfer een 7,4. De beste fiets kreeg een 7,8. Bekijk hier de testresultaten.

Wil jij dit jaar rijden op een van de best geteste e-bikes van Nederland? Kom langs in ons testcentrum in Utrecht of Groningen. Maak gelijk een afspraak. Of bekijk ons gehele assortiment hier.

Nationale Fietstest logo

 

 

2 antwoorden
  • Sander Kieboom
   Sander Kieboom zegt:

   Beste Henk, goede vraag. Wij hebben al eerder deze optie overwogen, maar we vinden dit momenteel nog te duur t.o.v. toevoegde waarde (+€200). Niet de belt zelf, maar de bijbehorende tandwielen zijn prijzig. We houden de ontwikkelingen in de gaten, maar voorlopig blijft het bij een normale ketting en kettingkast. We zijn daar zeer tevreden over en onze klanten ook.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *